Kort uden bræt – til ferien og til bræthadere

Bræthadere findes! De er derude, og vi ved det godt. Så er det vel nok heldigt, kære bræthadere, at I slet ikke behøver det bræt, hvis I vitterlig bare godt kan lide at quizze.

Vores kunder spiller, som det passer dem, de frækkerter. De laver deres egne regler, og nogle af dem lægger brættet væk og skiftes i stedet til at stille hinanden spørgsmål fra kortene. Som fx Kasper fra bloggen K’s Bognoter. Vi sendte Kasper et spil til anmeldelse, og han skrev bl.a., at brætspil – Sprogspillet, Trivial Pursuit, Bezzerwizzer, hele dynen – kedede ham og konen. De vil bare gerne quizze, eller som det blev udtrykt: “Spørgsmålene er det sjove:” K skriver:

“Efter pligtskyldigt at have spillet en runde af spillet igennem, lagde vi brættet, terningerne og brikkerne væk for i stedet blot at skiftes til at stille hinanden spørgsmål fra de mange quizkort. Og spørgsmålene er både udfordrende og belærende – og i visse tilfælde endda humoristiske. Spørgsmålskortene har vi således haft fremme adskillige aftener og også haft med på ferie.”

Vi har taget konsekvensen af, at der er mange, der har det som Kasper & konen, så nu kan du købe kortene for sig, både Sprogspillets oprindelige 250 kort med 1100 spørgsmål OG den nye optankningskasse med små 500 spørgsmål fordelt på 100 kort.

Optankningskassen vikarierer også som feriekasse. Æsken er lavet i en lidt tungere papkvalitet end de oprindelige kortæsker og er derfor egnet til at blive stukket i lommen eller i kufferten og komme med på ferie.

Så nu har I noget at hygge jer med på altanen efter en hård feriedag, når gintonicen – som de siger – er skænket. Vi tænker da også på alt, ja, og det inkluderer et lille tip til de konkurrencelystne brætløse: Vil I holde regnskab og kåre en vinder, så skriv jeres scorer på bagsidenaf en bon.

God sommerferie!

Tilbage til blog